x

GAFFA-Prisen fuldender program

GAFFA-Prisen fuldender program

Komikeren og musikeren Simon Jul er konferencier til dette års GAFFA-Prisen, der uddeles på Bremen Teater i København torsdag den 3. december og nu kan melde udsolgt. Desuden er årets musikprogram fuldendt med Patrick Dorgan og The Minds of 99 på plakaten.

Simon Jul er i øjeblikket aktuel som vært på taleradioen Radio24syv. Derudover er han kendt som en af landets største komikere og tv-personligheder, men han har også solide rødder i musikbranchen som tidligere vært på P3 og musiker, hvor han både har udgivet musik solo og spillet sammen med blandt andre Malk de Koijn.

– Det er den julefrokost, ALLE vil med til ... men som jeg styrer, udtaler Simon Jul og fortsætter: – Hold op, jeg glæder mig – det er en hyggelig fest for musikerne, og så er GAFFA-prisen altid god, fordi den er 100 procent publikumsafgjort.

Alle seks optrædende er nu fundet, og det endelige program byder således på Kwabs (UK), Patrick Dorgan, Liss, The Minds of 99, Alex Vargas og Velvet Volume.

Nu er der kun en uge til, at det store gallashow finder sted i Bremen Teater. GAFFAs chefredaktør, Peter Ramsdal, fremhæver årets optrædende som et klart højdepunkt:

– Jeg synes, vi har et enormt stærkt program, hvor de store navne er placeret blandt publikum, mens nye, interessante stjerneskud som Alex Vargas og engelske Kwabs får lov at skinne fra scenen. Vi har blikket vendt mod fremtiden, og det er jeg utroligt stolt af at være en del af. Det bliver en aften ud over det sædvanlige.

GAFFA-Prisen er en af de mest hæderkronede og traditionsrige priser på hjemlig grund og er blevet uddelt siden 1991. GAFFAs læsere har i perioden 30. oktober-22. november haft mulighed for at stemme på årets musiknavne fra ind- og udland. I alt har 12.213 læsere afgivet deres personlige stemmer i 17 kategorier. De nominerede i hver kategori er de 3-5 kunstnere, der har fået flest læserstemmer blandt kandidaterne, som var indstillet af GAFFAs redaktion. De endelige vindere er de navne, der har fået flest læserstemmer i de enkelte kategorier.

Programmet vises på DR3 dagen efter showet, fredag den 4. december klokken 21-23.

Deltag i samtalen om GAFFA-Prisen på de sociale medier ved at bruge #gaffaprisen

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA