x

Danmarks første Elvis-butik åbner

Danmarks første Elvis-butik åbner

På tirsdag den 8. januar ville Elvis Presley være fyldt 67 år - han døde i 1977 - og det fejrer formanden for den danske Elvis-fanklub, Henrik Knudsen, ved at åbne Danmarks første Elvis-butik.

Butikken har navnet Elvis Unlimited og ligger på Store Voldgade i Randers. Butikken er ifølge Henrik Knudsen den største Elvis-butik uden for Presleys hjemstavn Memphis, Tennessee, og udvalget af cd’er med Elvis er det største i verden.

Henrik Knudsen vil også bruge bruge butikken som et informationscenter, hvor fans, almindeligt nysgerrige eller skoleelever kan få svar på deres

spørgsmål om Elvis.

Hidtil har Henrik Knudsen drevet sin fanklub og en postordreforretning med Elvis-effekter fra hjemmet i Stevnstrup syd for Randers. Omsætningen er igennem årene dog steget støt, så han nu har mod på at starte en fuldblods Elvis-butik.

Foruden Henrik Knudsen vil der være en fuldtidsansat og en deltidsansat medhjælper at finde i butikken og i de tilstødende lokaler, hvorfra fanklubben og postordreforretningen vil blive videreført.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA