x

Paris Hilton droppet af pladeselskab - og sagsøgt af UB40

Paris Hilton droppet af pladeselskab - og sagsøgt af UB40

Kun to dage før, den professionelle kendis Paris Hilton begynder sin meget omtalte dom på 45 dages fængsel for spirituskørsel - hvilket sker i morgen, den 5. juni - er hun blevet fyret af sit pladeselskab Warner, der sidste år udsendte hendes mildt sagt dårligt anmeldte debutalbum ”Paris”. Det oplyser Hollywood.com

Hollywood.com citerer Warner for, at selskabet “ikke forventer nyt Paris Hilton-materiale inden for den nærmeste fremtid”, hvilket sitet udlægger som en pænere made at fortælle, at Hilton er fyret fra selskabet.

Angiveligt skyldes fyringen et skuffende salg på kun omkring en halv million eksemplarer af ”Paris”-albummet, selvom Warner blandt andet brugte 250.000 dollar på en video til singlen ”Stars Are Blind”. Singlen nåede ikke længere op end til en 18.-plads på den amerikanske Billboard-singlehitliste, og efterfølgeren, ”Nothing In This World”, opnåede kun en sølle 89.-plads.

Da ”Paris”-pladen udkom i august sidste år, uddelte GAFFAs anmelder Gro Høyer Thielst beskedne to ud af seks stjerner og skrev blandt andet følgende:

”Som arving af Hilton-hotel-imperiet lever Paris Hilton sit liv gennem pengene. Men desværre for hende, og faktisk også alle os andre, kan hun ikke købe sig til et musiktalent. Alligevel gør hun alt, hvad der står i pengenes magt for at camouflere sin manglende musikalske begavelse ved at købe guldrandede producere og sangskrivere til at lave lorten om til lagkage. På den måde pakkes hendes jammerlige vokal ind i smækre pop-produktioner, der er så forhippede på at have MTV-appeal, at det hele ender med at fremstå som én stor ufrivillig joke.”

Men mon ikke Paris Hilton nok skal finde på noget andet, der kan skaffe hende opmærksomhed fremover.

Som om det ikke var nok, er Paris Hilton-sangskriveren Fernando Garibay, forlaget Warner Chapell og publishingselskabet V2 Music Publishing - noget sent - blevet sagsøgt af UB40, idet de mener, at netop singlen ”Stars Are Blind” minder lovlig meget om UB40’s 1990-hit ”Kingston Town”. UB40 kræver 250.000 pund i erstatning. Det skriver undercover.com.au


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA