x

David Guetta til Tinderbox

David Guetta til Tinderbox

De første fem navne, der skal spille på Tinderbox' elektroniske MagicBox-scene til næste år, er nu fundet. Hovednavnet er David Guetta, der får følgeskab af de fire djs Lost Frequencies, Otto Knows, Yellow Claw og RL Grime. 

Franske David Guetta er en af verdens største dj's og kan som den eneste med den titel tælle over to milliarder streaminger på Spotify. Derudover er han lige blevet udvalgt til den ærefulde opgave at lave titelsangen til EM i fodbold, der foregår i hjemlandet Frankrig næste år. 

David Guetta vil være det sidste act, der går på MagicBox-scenen lørdag aften og dermed lukker festivalen med en elektronisk dansefest. 

Bookerne på Tinderbox har valgt at fortsætte den elektroniske/housede linje i næste års program efter stor popularitet til dette års festival. 

"Med tilføjelsen af David Guetta kan vi i dag åbne for den elektroniske pose af navne til næste års program. Vi er meget stolte over at kunne præsentere David Guetta som et af hovednavnene for 2016 og dermed fastholde niveauet med store elektroniske navne på programmet, som mange også var begejstrede for i år," udtaler festivalchef Brian Nielsen.

Dermed er det foreløbige lineup som følger: Rammstein, Volbeat, David Guetta, The National, Lukas Graham, Malk De Koijn, Dizzy Mizz Lizzy, The Minds of 99, Lost Frequencies, Otto Knows, Yellow Claw og RL Grime. 

Lyt til et af David Guettas seneste hits i samarbejde med Sia og Fetty Wap herunder.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA