x

Sivas fester problemerne væk i ny musikvideo

Sivas fester problemerne væk i ny musikvideo

Sivas har vendt i'et rigtigt og udsender i starten af 2016 sit nye album, der får titlen "Pr0blema". Førstesinglen derfra, "Jaja", har netop fået sin musikvideo, der handler om en tid, hvor alting kører, som det skal, selvom problemerne lurer under overfladen. 

"'Jaja' blev skrevet på et tidspunkt i mit liv, hvor alt kørte. Musikken gik godt, jeg var ude og spille, jeg levede min drøm, men i virkeligheden var realiteten en anden. Der var nogle problemer i mit liv, så det var faktisk en ret hård periode. Så for mig repræsenterer 'Jaja' den dobbelthed. Udadtil skal det hele se godt ud, men bag facaden gemmer man nogle dæmoner," forklarer Sivas og fortsætter:

"Det er et nummer, man kan sætte på, når man vil flygte fra det hele. Men på samme tid vil jeg også gerne have, at folk kan grave dybere i lyrikken og måske få noget mere ud nummeret på den måde."

"For eksempel hvis man er et sted, hvor man hygger sig med folk. Pludselig tænker man "hvad laver jeg her, jeg har jo ikke lyst til at være her, jeg burde være et andet sted og forholde mig til problemerne". Men så siger man bare "Jaja" til problemerne derhjemme og er til stede, der hvor man er. Det tror jeg, der er mange der kan relatere til, - bare at skubbe sine problemer lidt til siden. Om det så kun er for en kort periode og nyde det, der sker lige nu."

Musikvideoen afspejler det søde liv, Sivas lever på overfladen med store huse og dyre biler og storbyens skyline i baggrunden.

Se videoen herunder.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA