x

Velvet Volume: Der er stort pres på lige nu

Velvet Volume: Der er stort pres på lige nu

I den kommende tid giver den aarhusianske søster-rocktrio Velvet Volume en række koncerter og liveoptrædener i både København og Aarhus, blandt andet til GAFFA-Prisen og P6 Beat rocker Koncerthuset. I den anledning har vi talt med gruppen for at tjekke formkurven.

Hvad kan vi forvente af koncerterne?  

– Alle koncerter i november og december er rigtig store og vigtige koncerter for os, som vi selvfølgelig gerne vil gøre til gode oplevelser for publikum. Vi glæder os vildt meget til at spille vores første headliner-koncert i København på Ideal Bar 27. november, som vi slet ikke kan forstå snart er udsolgt (og er det, når dette læses, red.). Publikum kan helt sikkert forvente masser af punch og energi, som forhåbentligt vil give publikum en kæmpe oplevelse. Vi er så glade for at få muligheden for at spille disse koncerter og kan derfor slet ikke vente – vi glæder os rigtig meget.

Hvordan er det gået i øvelokalet?
– Der er selvfølgelig et stort pres på nu, det er jo nogle utrolige store og vigtige koncerter, så en lille fejl er et "no go". Vi er især meget opmærksom på vores to T'er: Tight og Tempo. Vi har skrevet nye sange. Vi retter og finpudser alle de gamle, så de sidder lige i skabet. Vi vil jo gerne have, at folk skal få et godt førstehåndsindtryk og får en virkelig god oplevelse. 

Hvad gør I, lige inden I går på scenen?
– Det kommer meget an på, hvor nervøse vi er!! Det med opvarmning prøver vi ihærdigt på at gøre seriøst og meningsfuld, men ender altid ud i, at vi løber lidt rundt, laver nogle squats og synger lidt tilfældige ting samtidig med, at vi ser på uret. Og så tjekker vi altid lige, om tøjet og håret sidder rigtigt, og der ikke er nogle uheldige ups'ere ! Og så lige inden showstart minder vi altid hinanden om de ting, vi skal huske under koncerten, og hvad man bare ikke må glemme! – hurtigt kram, "Let's do this" og så action.

Hvad står der på jeres forplejningsliste?  
– Vi er altid glade for at komme ud til spillesteder efter en lang skoledag, hvor der står slik, chokolade og drikkevarer klar til os. Cocio og rødvin er altid en bonus! Skyr-dip er vi ikke så glade for.

Hvad hører I i turbussen?
– Der er altid musik i radioen, så det hører vi mest… Vi skifter lidt rundt mellem kanalerne alt efter vores humør.

 

Oplev Velvet Volume live:

28/11-15 Support for Go Go Berlin, Lille Vega (udsolgt)

3/12-15 Live til GAFFA Prisen (udsolgt)

4/12-15 Support for The Raveonettes, VoxHall Aarhus

5/12-15 Live til P6 Beat Rocker Koncerthuset, København (udsolgt)

Hør Velvet Volumes "I Think I Need You" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA