x

Stærk musikvideo: MIA kommenterer flygtningesituationen

Stærk musikvideo: MIA kommenterer flygtningesituationen

MIA er kendt for at være direkte med sine politiske holdninger, og i den nye musikvideo til singlen "Borders" tager hun fat på den aktuelle flygtningesituation i Europa. Se den her forneden.

I videoen sejler MIA med en gruppe flygtninge over havet i både og kravler over hegne, mens hun synger: "Politik/ Hvad sker der for det?/ Politiskud/ Hvad sker der for det?/ Identiteter/ Hvad sker der for det?/ Dit privilegium/ Hvad sker der for det?/ Knuste mennesker/ Hvad sker der for det?/ Både-folk/ Hvad sker der for det?" ["Politics / What's up with that? / Police shots / What's up with that? / Identities / What's up with that? / Your privilege / What's up with that? / Broke people / What's up with that? / Boat people / What's up with that?"]

Det er bekræftet, at sangen vil være at finde på MIAs kommende album, "Matahdatah", som måske også indeholder et samarbejde med Skrillex.

MIA udgav i 2013 "Matangi". GAFFAs musikanmelder Simon Nathanael kvitterede med fire stjerner og skrev: "Om det så er nok til at opkalde albummet efter Hindu-guden for musik og talesprog, bør nok vurderes på musikkens interessante genremiks frem for det lyriske indhold."

Se "Borders" via Apple Music her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA