x

Oplev Månedens Demo på Lades

Oplev Månedens Demo på Lades

(Foto: Panduro og Ulbrichsen)

Der er lagt store forventninger i ovnen til denne fredags koncert på Lades. Det er GAFFAs Månedens Demo der spiller, og det er denne gang en exceptionel god demo, der er tale om.

Bandet Ave fra Odense fik 6 velfortjente stjerner i denne måneds blad for deres melodiske, men komplekse guitarpop. De umiddelbare referencer kunne være Kashmir og Radiohead tilsat lidt Sigûr Ros, men det er deres helt egen ting, de laver.

"Det er stemningsfyldt og catchy fra første tone af, så man lægger næsten ikke mærke til, hvor meget der egentlig foregår af detaljer i mikset. Ting, der burde gøre det svært og eksperimenterende at høre på, men nu bare er ekstra guf til den tilbagevendende lytter", kunne man læse i anmeldelsen, hvor eneste minus er, at demoen ikke er et helt album.

Dette er et band, som undertegnede tror virkelig meget på, og jeg er så spændt på om de kan gøre det live. Der venter en exceptionel oplevelse på fredag, som man ikke bør snyde sig selv for.

Supporten står Københavnske Pollastic for. De har en masse gode idéer der skiftevis trækker på en Massive Attack-agtig underspillet stemning, og en mere brusende rock.

"Elektronisk bund og samples toppes op med klaver, guitar, bas og pigevokal. De tyste og minimale stykker virker rigtig godt, med en overbevisende ro og kontrolleret tidsfornemmelse", stod der i GAFFA, og de skal nok lægge en god stemning før Ave.

Det er måske sidste chance for at se Ave inden finalen i Starfighters, hvor de er en af GAFFAs tre kandidater. Det betyder, at de skal spille om onsdagen på dette års Skanderborg Festival.

Jeg er ikke i tvivl om, at de bliver rigtig store, og helt sikkert et spændende band at følge. Hop med på vognen på fredag.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA