x

Hør Coldplays nye samarbejde med Beyoncé

Hør Coldplays nye samarbejde med Beyoncé

Coldplay har nu løftet sløret for "Hymn For The Weekend", der er blevet velsignet af ingen andre end Beyoncé, som står bag det underliggende enmandskor. "Hymn For The Weekend" er tredje single fra Coldplays syvende studiealbum, "A Head Full of Dreams", der udkommer på fredag den 4. december. 

Sangen havde premiere på BBC Radio 1's radioprogram "Annie Macs Hottest Record In The World", og selvom det er lige tidligt nok at stemple den som verdens hotteste, så er det bestemt et opløftende og berusende nummer.

Lige netop dét er, hvad Beyoncé og Chris Martin synger om i linjerne "I'm feeling drunk and high, so high", mens Beyoncés baggrundsvokal går "Drink from me" – altså et univers, der ikke ligger langt fra Beyoncés egen "Drunk In Love". 

I det efterfølgende interview forklarer bassisten Guy Berryman, at han ikke engang var i studiet på det tidspunkt, Beyoncé kom forbi, fordi hun var så hurtigt ude ad døren igen. 

Chris Martin har tidligere omtalt "Hymn For The Weekend" til The Wall Street Journal, hvor han forklarede:

"Den oprindelige kerne var, da jeg lyttede til Flo Rida eller sådan noget, og jeg tænkte, at det er sådan en skam, at Coldplay ikke skulle kunne have en af de der sange, der bliver spillet på klubben sent om natten, ligesom "Turn Down For What". Hvad ville vi kalde den, hvis vi havde en? Jeg tænkte, at jeg godt kunne tænke mig at have en sang, der hed "Drinks On Me", hvor man sidder i hjørnet af et diskotek og køber alle en drink, fordi man er så fucking sej. 

Jeg lo lidt af det, da melodien kom – "drinks on me, drinks on me" – og så kom resten af sangen. Jeg præsenterede den for resten af bandet, og de sagde, "Vi elsker den her sang, men du kan på ingen måde synge 'drinks on me'. Så vi ændrede det til 'drink from me' og tanken om at have en engleagtig person i sit liv. Det blev så til, at vi bad Beyoncé om at synge på den."

Lyt til "Hymn From The Weekend" featuring Beyoncé:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA