x

Julekalender låge 2: Hør årets bedste sang ifølge Go Go Berlin

Julekalender låge 2: Hør årets bedste sang ifølge Go Go Berlin

GAFFA har bedt alle de danske nominerede til GAFFA-Prisen om at vælge deres yndlingssang fra 2015. Sangene får du her som en julekalender-playliste med en ny sang hver dag og en lille kommentar fra kunstneren eller bandet om, hvorfor netop den sang er vedkommendes favorit. Vi fortsætter med Go Go Berlin, der er nomineret i kategorierne Årets Danske Album, Årets Danske Band og Årets Danske Rockudgivelse.

2. Mark Ronson featuring Kevin Parker: "Daffodils"

Sanger Christian Vium fortæller: – Med mere end 120 koncerter i år har vi brugt lang tid i en tourbus, hvor der både er øjeblikke, hvor alle sover, og hvor alle fester. I toppen af vores top 10 over mest spillede tracks i år har været Mark Ronson featuring Kevin Parker fra Tame Impala med "Daffodils". En oplagt sumper og oplagt fester... Det' syyyyygt!!

Hør sangen på Spotify sammen med det første bidrag nedenfor og læs om det første bidrag her.

GAFFA-Prisen uddeles på Bremen Teater torsdag den 3. december klokken 20. Showet er udsolgt, men bliver sendt på DR3 fredag den 4. december fra 21-23, og du kan også følge dækningen på GAFFA.dkFacebookTwitter og Instagram den 3. december fra klokken 18 og hele aftenen.

Læs mere på GAFFA.dk/prisen  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA