x

Julekalender låge 3: Hør årets bedste sang ifølge Suspekt

Julekalender låge 3: Hør årets bedste sang ifølge Suspekt

GAFFA har bedt alle de danske nominerede til GAFFA-Prisen om at vælge deres yndlingssang fra 2015. Sangene får du her som en julekalender-playliste med en ny sang hver dag og en lille kommentar fra kunstneren eller bandet om, hvorfor netop den sang er vedkommendes favorit. Vi fortsætter med Suspekt, der er nomineret i kategorien Årets Danske Hit med "Søndagsbarn" (featuring Lukas Graham).

3. Justin Bieber: Life is Worth Living

Rapper Emil Simonsen alias Orgie-E fortæller:

– Det er så corny, at det er godt, vi sad og græd derhjemme, mens vi røg hash og så et program om isbjørne. Men han burde lave titlen om til "Life is Worth Fucking" i stedet. 

Hør sangen på Spotify sammen med de første bidrag nedenfor og læs om de tidligere bidrag her.

GAFFA-Prisen uddeles på Bremen Teater torsdag den 3. december klokken 20. Årets optrædende er engelske Kwabs og danske Patrick Dorgan, Liss, The Minds of 99, Alex Vargas og Velvet Volume, og værten er Simon Jul. I feltet af nominerede ligger Lukas Graham i spidsen med hele fem nomineringer – seks, hvis man medregner samarbejdet med Suspekt – foran Go Go BerlinMew og The Minds of 99 med hver tre.

Showet er udsolgt, men bliver sendt på DR3 fredag den 4. december fra 21-23, og du kan også følge dækningen på GAFFA.dkFacebookTwitter og Instagram den 3. december fra klokken 18 og hele aftenen.

Du kan deltage i snakken om GAFFA-Prisen 2015 på de sociale medier ved at benytte #gaffaprisen

Læs mere på GAFFA.dk/prisen  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA