x

Sinead O'Connors Facebook-profil lukket efter drama

Sinead O'Connors Facebook-profil lukket efter drama

Sinéad O'Connor er tilsyneladende i en dyb krise lige nu. Nu er hendes officielle Facebook-side blevet fjernet som følge af flere foruroligende, personlige opdateringer fra den plagede sangerinde. Det skriver Billboard.

I sidste uge skrev O'Connor en række statusopdateringer, der havde stærkt personlig karakter og handlede om familieproblemer. Ifølge O'Connor skulle hendes to yngste børns fædre have nægtet O'Connor at se børnene, siden O'Connor fik fjernet sin livmoder i august, og O'Connors yngste søn er desuden alvorligt syg. Den sidste opdatering antydede, at O'Connor havde til hensigt at skade sig selv. "Jeg har taget en overdosis. Det er den eneste måde at få respekt på," skrev O'Connor blandt andet, og senere lød det: "Mine børn er ligeglade med, om jeg er levende eller død, og det samme er deres fædre."

Sangerinden blev fundet af politiet og indlagt på hospitalet. Efterfølgende O'Connor atter ved tasterne, hvor hun udtrykte, at hun var ked af, at hendes ældste børn, Jake Reynolds, 28, og Roisin Waters, 19, havde besøgt hende på hospitalet efter det rapporterede selvmordsforsøg, men var gået igen, inden hun kom til bevidsthed. En unavngiven kilde siger til bladet People Magazine, at nedlæggelsen af sangerindens Facebook-side sker på opfordring af hendes nære familie.

Ifølge People skulle O'Connor blandt andet have skrevet: "I er ikke kommet tilbage. Vær sød at forklare mig, hvorfor I gør disse ting mod mig?? Jeg har brug for jer. Jeg har brug for jeres kærlighed. Jeg kan ikke håndtere, hvad der bliver gjort mod mig. Jeg har ikke gjort noget for at fortjene, hvordan jeg bliver behandlet."

"At høre at I var her og forlod mig lidende," fortsætter opdateringen. "Nu er jeg helt alene. Vær sød. Vær sød at elske mig. Vær sød at komme til hospitalet og brug tid sammen med mig og hjælo mig med at fixe det her. Vær sød. Jeg. Bønfalder jer."

48-årige Sinéad O'Connor har fire børn i alderen 8-27 år med fire forskellige mænd. Tidligere på året blev hun bedstemor for første gang.

Den irske kunstner slog for alvor igennem med sangen "Nothing Compares 2 U" i 1990, en sang som oprindelig var skrevet af Prince til sideprojektet The Family. Sangen medvirkede på O'Connors andet album "I Do Not Want What What I Haven't Got", som solgte i syv millioner eksemplarer og blandt andet blev nomineret til fire Grammy-priser året efter.

O'Connors foreløbig sidste albumudgivelse er sidste års "I'm Not Bossy, I'm The Boss". Albummet blev fulgt op af en turné, der i juni 2014 bragte O'Connor til Posten i Odense, hvor GAFFAs anmelder Espen Strunk tildelte hende fem stjerner under overskriften "Overrumplende intens O'Connor i Odense". Læs hele anmeldelsen her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA