Nyhed

Norsk-afrikansk duo gæster Danmark

Nico & Vinz spiller i Aarhus og København til februar

Den norsk/afrikanske duo Nico & Vinz, der havde sit internationale gennembrud i 2013 med hitsinglen "Am I Wrong", giver to koncerter i Danmark til februar. De spiller på Train, Aarhus, den mandag den 22. februar og Pumpehuset, København, tirsdag den 23. februar. 

Nico & Vinz, der indtil for to år siden hed ENVY, består af Kahouly Nicolay "Nico" Sereba og Vincent "Vinz" Dery. I 2014 udgav de debutalbummet "Black Star Elephant" under deres nye alias, og førstesinglen "Am I Wrong?" gav dem straks et stort internationalt gennembrud. Singlen strøg direkte til tops og gik guld herhjemme download-listen. GAFFAs Malena Solvado skrev om albummet: "Overordnet befinder jeg mig godt i smeltediglen – 'Am I Wrong' er et super popnummer, 'My Melody' tager mig på en stemningsmættet udflugt til den afrikanske savanne, og med 'Another Day' står jeg pludselig i noget, der minder om en ghetto i en amerikansk storby, hvor soundtracket er soul og hiphop." Læs anmeldelsen her.

Duoen har netop fulgt op på succesen med ep'en "Cornerstone", der er indspillet i Los Angeles og består af fem singler, som spænder lige fra pop, indie og elektronisk dance til alternative soul.


Den nye single hedder, "That's How You Know" og tæller prominente gæster som Kid Ink og Bebe Rexha og afspejler en mere humoristisk side af Nico & Vinz. Nummeret har på blot tre måneder opnået 41 millioner afspilninger på Spotify.

Nico & Vinz har tidligere turneret med Usher, Bruno Mars og Taylor Swift, og det er endda blevet til en optræden i Det Hvide Hus, hvor deres musik også røg på Husets officielle playliste. Til februar er det dog et andet hus, nemlig Pumpehuset, der danner ramme for duoens optræden i København.

Billetter til koncerten er netop gået i salg og kan skaffes via Billetlugen.dk her.

ANNONCE