Julekalender låge 5: Hør årets bedste sang ifølge Vinnie Who

Julekalender låge 5: Hør årets bedste sang ifølge Vinnie Who

GAFFA har bedt alle de danske nominerede til GAFFA-Prisen om at vælge deres yndlingssang fra 2015. Sangene får du her som en julekalender-playliste med en ny sang hver dag og en lille kommentar fra kunstneren eller bandet om, hvorfor netop den sang er vedkommendes favorit. Vi fortsætter med Vinnie Who, der var nomineret i kategorierne Årets Danske Mandlige Kunstner og Årets Danske Popudgivelse, men måtte gå tomhændet hjem. Priserne blev vundet af henholdsvis Karl William (som Vinnie Who sjovt nok anbefaler her) og Lukas Graham.

5. Karl William: Placebo

Vinnie Who fortæller: – "Placebo" af Karl William er en stor og pompøs sang, som har forsynet mig med op til flere kuldegysninger i løbet af det forgangne år. Jeg elsker den måde, nummeret flyder nærmest ude af tid, inden omkvædet sætter ind i dobbelt-tempo. Ja, da jeg var inde og se ham spille en rigtig god koncert i DR's studie 2, kunne man se mig hoppende i ekstase, til trods for at jeg normalt prøver at skjule den slags begejstring i offentligheden. Jeg kunne bare ikke lade være. Tak for en dejlig sang, Karl William.

Hør sangen på Spotify sammen med de første bidrag nedenfor, se musikvideoen nedenfor og læs om de tidligere bidrag her.

GAFFA-Prisen blev uddelt på Bremen Teater torsdag den 3. december klokken 20. Årets optrædende var engelske Kwabs og danske Patrick Dorgan, Liss, The Minds of 99, Alex Vargas og Velvet Volume, og værten var Simon Jul

Showet blev sendt på DR3 fredag den 4. december fra 21-23 og kan nu ses på dr.dk.

Du kan deltage i snakken om GAFFA-Prisen 2015 på de sociale medier ved at benytte #gaffaprisen

Læs mere på GAFFA.dk/prisen  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA