x

Videopremiere: Gottschalk afslører stemningsfuld musikvideo

Videopremiere: Gottschalk afslører stemningsfuld musikvideo

Gottschalk, alias den 29-årige sangerinde Maria Gottschalk, er klar med en stemningsfuld musikvideo til nummeret "We Move With Different Speeds" fra hendes debutalbum, "Common Ground". Se den her forneden.

Det er den alternative pop, der råder på "Common Grund", som om at finde fælles fodfæste, holde balancen, sænke farten, leve nu og her, og ikke altid at ville tilstræbe sig noget nyt. Maria samlede inspiration til sangene på en længere rejse til Canada, hvor hun meget af tiden var overladt til sig selv og udsigten til bjergene. Det kommer også til udtryk i den følte "We Move With Different Speeds", hvor lyduniverset er en blanding af elektroniske synthesizers og beats med en kærlighed for 70'ernes autentiske singersongwriter-lyd.

"Common Ground" er et album, hvor min intention har været at udfordre lytteren i en langt højere grad end på mine forrige udgivelser men, hvor der dog stadig er fokus på det iørefaldende og melodiske," fortæller sangerinden om albummet.

Gottschalk har to ep'er i ryggen og har igennem de sidste par år turneret rundt i både Danmark og Tyskland. I 2014 optrådte hun på Spot-festival og har blandt andet virket som support for danske Lise Westzynthius og den New York-baserede sangerinde Emily Wells. Debutalbummet "Common Ground" modtog fire stjerner af GAFFAs musikanmelder Ivan Rod, der skrev: "Både tekster og musik har noget fascinerende skævt og kantet over sig, og dét gør, at albummet som helhed giver anledning til flere aflytninger og egentlig fordybelse, hvilket er al ære værd."

Gottschalk kan fanges live i Aarhus i december. Her er hun nemlig blevet udvalgt til at skulle spille til Train "All Female"-arrangementet den 16. december sammen med Who Is Louis og Fjer. 

Se "We Move With Different Speeds" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA