x

The Hives samarbejder med Pharrell Williams

The Hives samarbejder med Pharrell Williams

Som vi skrev på GAFFA.dk i maj, er svenske The Hives snart klar med deres nye album. Nu afslører bandet en række detaljer om tilblivelsen af det nye opus.

Den kommende udgivelse indeholder således numre produceret af nogle af tidens top-producere. Deriblandt Dennis Herring (Elvis Costello, Modest Mouse m.fl.) og Jacknife Lee, der var manden bag lyden på Bloc Partys seneste album.

I en erklæring på nettet beskriver forsanger, "Howlin" Pelle Almqvist indspilningsprocessen, der også inkluderede et samarbejde med Pharrell Williams:

"Det nye album er indspillet over hele verden, fordi vi følte, at det var tid at involvere nogle andre end os selv og vores nærmeste venner. Vi mødte Pharrell Williams i Japan for noget tid siden. Han mente, at vi skulle lave noget sammen, og vi endte med at indspille med ham i Miami."

Deltagelsen af Pharrell falder meget godt i tråd med The Hives' samarbejde med Timbaland på den aktuelle single, "Throw It On Me", med den Sin City-inspirerede video. Det nummer vil efter sigende også være at finde på The Hives' album, der forventes udsendt senere på året.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA