x

Julekalender låge 7: Hør årets bedste sang ifølge Essence

Julekalender låge 7: Hør årets bedste sang ifølge Essence

GAFFA har bedt alle de danske nominerede til GAFFA-Prisen om at vælge deres yndlingssang fra 2015. Sangene får du her som en julekalender-playliste med en ny sang hver dag og en lille kommentar fra kunstneren eller bandet om, hvorfor netop den sang er vedkommendes favorit. Vi fortsætter med Essence, der var nomineret i kategorien "Årets Danske Hardrock-Udgivelse", en pris der dog blev vundet af Myrkur.

7. Major Lazer & DJ Snake featuring MØ: Lean On

Trommeslager Nikolaj Kærgaard fortæller: – "Lean On" har vist sig at være svært vanedannende. Sangen har noget inderligt og ungdommeligt uskyldigt over sig med en snert af melankoli i lyden. Samtidig rummer den en tøvende optimisme, der giver nummeret en helt speciel vibe, der både virker, når du er trist, og når du er glad. Og så har den for alvor sat Danmark på verdenskortet atter en gang. Derfor er det vores yndlings-popsang i 2015."

Hør sangen på Spotify sammen med de tidligere bidrag og se musikvideoen nedenfor og læs om de tidligere bidrag her.

GAFFA-Prisen blev uddelt på Bremen Teater torsdag den 3. december klokken 20. Årets optrædende var engelske Kwabs og danske Patrick Dorgan, Liss, The Minds of 99, Alex Vargas og Velvet Volume, og værten var Simon Jul

Showet blev sendt på DR3 fredag den 4. december fra 21-23 og kan nu ses på dr.dk.

Du kan deltage i snakken om GAFFA-Prisen 2015 på de sociale medier ved at benytte #gaffaprisen


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA