x

Sinéad O'Connor i bedring: Jeg kan ikke slås ihjel

Sinéad O'Connor i bedring: Jeg kan ikke slås ihjel

Sineád O'Connor er nu i bedring, efter at hun i forrige weekend gennemgik en alvorlig krise, som hun flittigt skrev om på Facebook. Herefter blev hendes Facebook-profil deaktiveret, men nu er O'Connor tilbage på Facebook og tilsyneladende i kraftig bedring.

Forrige weekend skrev O'Connor en række urovækkende Facebook-statusopdateringer, som antydede, at hun havde til hensigt at begå selvmord oven på en række dramatiske stridigheder med sin familie, og fordi hendes søn var alvorligt syg. Hun blev herefter indlagt, og hendes Facebook-profil blev deaktiveret på opfordring fra hendes familie. Nu lysner det imidlertid for O'Connor.

De dramatiske opdateringer fra sidste weekend er nu slettet. I stedet skriver O'Connor blandt andet: "Vær ikke urolig. Jeg kan ikke slås ihjel. Og jeg får omsorgsfuld hjælp."

O'Connor skriver også: "Nej, min familie er ikke idioter. Hvad der skete var ganske enkelt, at når et barn bliver dødeligt sygt, bliver hele familien dødeligt syg. Det har bare taget et stykke tid for familien at finde ud af, at det stakkels barn har været alvorligt sygt. Og Mor blev syndebukken, fordi hun kunne se, at barnet havde brug for hjælp. Men ... ingen ville gøre nogen noget ondt. Alle er blot mennesker. Jeg forstod det bare ikke, fordi jeg var påvirket af operationen, hvor jeg fik fjernet min livmoder."

Senere skriver O'Connor blandt andet: "Desværre er den irske stat kendt for at være kynisk, når det handler om hospitalspladser for børn under 14, som er i fare. Der er ingen psykiatriske hospitalspladser for børn under 14. Forstår I det? Og vi skriver 2015. Så mange familier og børn lider under det, min familie har måttet lide, og hvad min 11-årige søn har måttet lide på grund af sit land."

Sinéad O'Connor takker også alle de mange, der er kommet med opmuntrende bemærkninger til hende, og deler musikvideoen til sin sang "Thank You For Hearing Me" fra 1994. Se musikvideoen her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA