x

Troye Sivan til Danmark

Troye Sivan til Danmark

Tirsdag den 17. maj lander den unge australier Troye Sivan i København, hvor han spiller koncert i Store Vega. Med sig tager han sit debutalbum "Blue Neighbourhood", der udkom så sent som i fredags. Billetter kan købes i forsalg fra på fredag den 11. december via billetlugen.

Troye Sivan har YouTube at takke for sit gennembrud som sanger og sangskriver, hvor over fire millioner abonnenter følger med i hans privatliv og musikalske karriere. Derudover har han også flere større roller bag sig som skuespiller, da han var yngre.

I 2014 kulminerede det i en signering med EMI Records og udgivelsen af ep'en "TRXYE", der blev nummer 1 på iTunes i 66 lande, og som tidligere i år blev fulgt op af endnu en ep, "Wild", der strøg ind på iTunes' førsteplads i 61 lande samt på Billboard 200-listens femteplads. 

Netop "Wild" fungerede som en forløber for og udgør de indledende seks numre på "Blue Neighbourhood", som derudover tæller yderligere 10 numre. 

I anledning af "Wild"-ep'en talte vi med Sivan, der viste begejstring for at besøge Skandinavien. 

"Skandinavien og Japan er de steder, jeg altid har haft mest lyst til at besøge. Som 13-årig blev jeg klar over at jeg var bøsse, og jeg har læst, at Norge var et af de første steder, der legaliserede homoseksuelle ægteskaber, så jeg har altid været tiltrukket af det frisind og den åbenhed i jeres lande. Og så kan jeg lide meget af jeres popmusik, specielt den svenske. Robyn er fantastisk, og der er mange stærke producere." Læs hele interviewet her.

Lyt til singlen "Wild", der også har været P3's Uundgåelige i september: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA