x

Slipknot-frontmand i spil som ny Anthrax-forsanger

Slipknot-frontmand i spil som ny Anthrax-forsanger

Amerikanske Anthrax debuterede tilbage i 1984 og udviklede sig til at blive et af 80'ernes og de tidlige 90'eres vigtigste metalnavne. De seneste år har gruppen turneret med den "originale" frontmand, Joey Belladonna, men i januar valgte Belladonna at træde ud af bandet.

Siden da har Anthrax arbejdet på et nyt album, og nu afslører tyske Rock Hard magazine, at Corey Taylor fra Slipknot og Stone Sour, har været en stor del af den proces, hvorfor han nu overvejer at indtræde i bandet:

"Det startede lidt som en joke. Men jo mere vi snakkede om det, jo mere seriøst blev det. Jeg har lyst til at hjælpe dem, og det lidt som en "dream come through" – Anthrax er et af mine yndlngsbands. Men lige nu tager vi museskridt."

Intet er altså endnu officielt, til gengæld fortæller Corey i interviewet, at han har skrevet tekst til 8-9 sange til det kommende album, og, at hvis det ikke var fordi han allerede var i to store bands, ville han slet ikke være i tvivl.

Det vides endnu ikke, hvornår Anthrax, der spillede i Danmark sidste år, er klar med det nye album og om de drager ud på turné inden for den nærmeste fremtid.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA