x

Lyt: Peter Sommer presser citronen

Lyt: Peter Sommer presser citronen

Søndag aften rullede første afsnit af DR2's nye advent-satireserie, "Mens Vi Presser Citronen", over skærmen. Måske bemærkede du en velkendt stemme på åbningsnummeret, og i givet fald kan vi afsløre, at var Peter Sommer, der ikke sang om citroner, men derimod "Når Vi Presses i Troen", der jo til forveksling ligger tæt op ad seriens navn. 

"Når man i det her voksenliv møder store kriser – når man presses i troen – løber man ikke længere nødvendigvis hjem til sin mor og tuder, men rykker i stedet sammen med sine venner, de livslange af dem, og tackler livet. Tilbage i stuen, i den grønne baggård, i en madklub."

Sådan siger Peter Sommer selv om sangen, der udover at fungere som intromelodi til "Mens Vi Presser Citronen" også markerer Sommers tilbagekomst som solist i det nye år, efter han primært har tilbragt de sidste par år som den ene halvdel af De Eneste To sammen med Simon Kvamm. I det nye år vil Peter Sommer atter være at opleve solo på landets musikscener. 

Hør Peter Sommer, som vi kender ham bedst med et simpelt lydunivers af guitar, kor og keys herunder, eller se musikvideoen via dr.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA