x

Adele får sviner af Noel Gallagher

Adele får sviner af Noel Gallagher

Storsælgende Adele har allerede én gang fået med kæppen af Noel Gallagher, men nu er den iltre musiker igen blevet spurgt ind til sin holdning til Adele, der ikke overraskende forholder sig aldeles uændret. Ifølge britiske The Telegraph har Gallagher i et interview blandt andet kaldt Adeles musik for "mormormusik", der blot er med til at gøre moderne popmusik til "et ostehav".

I interviewet bliver Gallagher spurgt ind til sin mening om Adele og svarer følgende: "Hvis nogen vil vide, hvad jeg synes om Adele, så vil jeg fucking fortælle dem det... Jeg forstår ikke, hvor al begejstringen kommer fra. Jeg kan ikke lide hendes musik. Det er musik for fucking bedstemødre." Tilsyneladende er Gallagher dog ved at være lidt træt af Adele-spørgsmålet, men hvis han bliver stillet et spørgsmål, så agter han også at svare, forklarer han i interviewet og ærgrer sig over, han aldrig bliver spurgt ind til U2 og Coldplay.

Noel Gallagher mener dog, at Adele har sin andel i, at moderne popmusik er uhyggeligt ensformigt og kedeligt – "et ostehav", som han poetisk kalder det. Det kan man så vælge at være uenig i eller ej, men Adeles svimlende salgstal tyder i hvert fald på, hun har fundet en skarp formel på popularitet. Således vandt hun også to GAFFA-priser i kategorierne "Årets Udenlandske Album" og "Årets Udenlandske Kvindelige Kunstner".

Lyt til Adeles "Hello" her og bedøm selv, om der er tale om musik for bedstemødre:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA