x

Se Michelle Obama rappe om uddannelse

Se Michelle Obama rappe om uddannelse

Den amerikanske førstedame Michelle Obama springer ud som rapper i en video, der skal fortælle om vigtigheden i at tage en universitetsuddannelse. Se videoen nedenfor.

Obama rapper sammen med skuespilleren Jay Pharoah, kendt fra det amerikanske comedy-tv-show Saturday Night Live. Videoen er optaget i og omkring Det Hvide Hus, så Obama er på hjemmebane. 

Michelle Obama rapper blandt andet følgende ord:

"Southside Chicago / We all know / We had to do overtime every night to make it tomorrow / And everyone could really make their dream true / Hey kid, listenin' in Michigan, that could be you."

Videoen er en del af Obamas Better Make Room-kampagne, som skal få amerikanske unge til at tage en videregående uddannelse.

Tidligere på ugen var Obama-parret aktuelle med et interview i magasinet People, hvor de blandt andet svarede på, hvad der var deres respektive yndlingssange fra 2015. Læs svarene og hør deres favoritnumre her.

Du kan i øvrigt glæde dig til GAFFAs store uddannelsestillæg, som kommer ud sammen med GAFFA januar, der er på gaden 5. januar.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA