x

Bruce Springsteen arbejder på soloprojekt

Bruce Springsteen arbejder på soloprojekt

Bruce Springsteen er aktuel med det omfattende bokssæt "The Ties That Bind" med sange fra tiden omkring hans klassiske dobbeltalbum "The River" fra 1980, blandt andet hele det i sin tid kasserede album "The Ties That Bind". I januar drager Springsteen så på turné i USA med sit E Street Band, hvor de vil fremføre "The River"-albummet i sin helhed. I den forbindelse har han givet et interview til radiostationen Sirius XM, og her fortæller han også i et par sidebemærkninger, at han arbejder på et soloprojekt. 

"Det projekt, jeg havde arbejdet med på det seneste, var mere et soloprojekt. Det ville sandsynligvis ikke være noget, jeg ville tage bandet på turné med," siger han mod slutningen af interviewet som en af forklaringerne på, hvorfor han har valgt at samle E Street Band igen til en turné med "The River". Simpelthen fordi han savnede at spille med dem – deres sidste turné sluttede i maj 2014.

Springsteen bruger ikke ordet "album" om sit soloprojekt, så om der er tale om et fuldt album eller noget andet, må tiden vise. Hans seneste album uden The E Street Band var "Devils & Dust" fra 2005, og albummet blev fulgt op af en soloturné, der blandt andet bragte ham til Forum i København samme år.

Hør interviewet nedenfor, hvor Springsteen begynder at tale om sit soloprojekt ved 7:14

GAFFAs anmelder Henrik Friis er begejstret for bokssættet "The Ties That Bind", som han tildeler de maksimale seks stjerner og følgende dom: "Springsteen-fans bør ikke være i tvivl, når det gælder valuta for pengene. En flot indramning af en særlig tid. Og den bedste arkiv-udgivelse hidtil fra New Jerseys one and only…" Læs hele anmeldelsen her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA