x

Røgfri koncertsale i Vega fra 15. juni

Røgfri koncertsale i Vega fra 15. juni

Fra 15. august bliver der – som det nok er de fleste bekendt – indført rygeforbud på de danske spillesteder, medmindre disse har indrettet specielle rygerum. Og de danske spillesteder er ved at forberede sig.

For at forberede sine gæster på det kommende rygeforbud starter det københavnske spillested Vega således med at gøre sine koncertsale – Lille og Store Vega – røgfri per 15. juni.

I perioden frem til 15. august, når rygeforbuddet træder i kraft, vil det under koncerter dog stadig være muligt at ryge i de tilstødende barområder – men altså ikke i selve koncertsalen.

"Vi vil gerne sikre en blød overgang, indtil rygeforbuddet træder endeligt i kraft. Samtidig vil vi gerne sikre, at Vegas personale lærer at håndtere reglerne professionelt og til glæde for vores gæster. Ved at gøre koncerterne røgfri allerede nu samler vi værdifuld erfaring til lovens ikrafttræden,” udtaler Vegas direktør Malene Lei Raben.

Det er kun under koncerter, at Lille og Store Vega er røgfri. Det vil derfor stadig være muligt at ryge i Vega Natklub frem til 15. august.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA