x

Pearl Jam tager på turné i 2016

Pearl Jam tager på turné i 2016

Vi kan så småt begynde at krydse fingre for, at Pearl Jam husker Danmark næste år, når bandet fejrer sit 25-års jubilæum. Bassist Jeff Ament og gruppens manager Kelly Curtis bekræfter nemlig under et Twitter Q&A, at Pearl Jam tager på stor turné næste år. Det skriver Consequenceofsound.com. 

Curtis bekræftede, at Pearl Jam rammer landevejen i 2016. De første datoer - sandsynligvis amerikanske - vil blive bekræftet tidligt næste år. Derudover fortæller han, at bandet har særlige planer for at fejre deres 25 års jubilæum. De nærmere detaljer er fortsat hemmeligholdte, men fans vil måske huske, hvordan Pearl Jam fejrede deres 20-års jubilæum med en tre dage lang musikfestival.

Derimod ser det ikke ud til, at et nyt album er under opsejling. Curtis forklarer, at Pearl Jam altid er på vej ind og ud af studiet med mange sange undervejs, men Ament slår fast, at der ikke er indspillet noget til en opfølger på "Lightning Bolt" fra 2013. GAFFAs musikanmelder Michael José Gonzalez kvitterede med fem stjerner for albummet og skrev: "Kandidaterne til albummets bedste nummer står i kø, og de bliver kun flere, efterhånden som albummet kommer ind under huden, men et umiddelbart bud kunne være den afsluttende Future Days, der ganske enkelt er uafrystelig. En smuk afslutning på et eminent og massivt album, der viser, at der bestemt stadig er både liv og glødende gnist i Pearl Jam anno 2013."

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA