x

Julekalender låge 13: Hør årets bedste sang ifølge Ulige Numre

Julekalender låge 13: Hør årets bedste sang ifølge Ulige Numre

GAFFA har bedt alle de danske nominerede til GAFFA-Prisen om at vælge deres yndlingssang fra 2015. Sangene får du her som en julekalender-playliste med en ny sang hver dag og en lille kommentar fra kunstneren eller bandet om, hvorfor netop den sang er vedkommendes favorit. Vi fortsætter med Ulige Numre, der var nomineret til priserne Årets Danske Band og Årets Danske Rockudgivelse. Priserne blev dog vundet af henholdsvis Lukas Graham og The Minds of 99.

13. Sam Smith: Writing's on the Wall

Ulige Numre: – Vi synes i Ulige Numre, at årets nummer er Sam Smiths Bond-tema "Writing's on the Wall". Vi slog lidt tid ihjel inden vores koncert i Odense og tog hele bandet ind at se "Spectre". Siden da har vi hørt sangen så godt som hele tiden på vores efterårstour – oftest lige inden vi skulle på scenen. Han synger jo vanvittigt, og det er en værdig efterfølger til Adeles "Skyfall", som også var en super-Bond-sang.

Se musikvideoen og hør sangen på Spotify sammen med de tidligere bidrag nedenfor og læs om de tidligere bidrag her.
 
Læs også vores anmeldelser af samtlige Bond-sange gennem årene – vurderet til mellem 001 og 006 stjerner.

GAFFA-Prisen blev uddelt på Bremen Teater torsdag den 3. december klokken 20. Årets optrædende var engelske Kwabs og danske Patrick Dorgan, Liss, The Minds of 99, Alex Vargas og Velvet Volume, og værten var Simon Jul

Showet blev sendt på DR3 fredag den 4. december fra 21-23 og kan nu ses i sin helhed nedenfor.

Du kan deltage i samtalen om GAFFA-Prisen 2015 på de sociale medier ved at benytte #gaffaprisen


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA