x

Julekalender låge 15: Hør årets bedste sang ifølge Kato

Julekalender låge 15: Hør årets bedste sang ifølge Kato

GAFFA har bedt alle de danske nominerede til GAFFA-Prisen om at vælge deres yndlingssang fra 2015. Sangene får du her som en julekalender-playliste med en ny sang hver dag og en lille kommentar fra kunstneren eller bandet om, hvorfor netop den sang er vedkommendes favorit. Vi fortsætter med Kato, der var nomineret til prisen Årets Danske Elektroniske Udgivelse og vandt den.

15. MNEK: The Rhythm

Kato: – Den elektroniske musik har haft et strålende år på hitlisterne i år, og der er meget at vælge imellem. Personligt er det track, jeg faldt mest på røven over i 2015 uden tvivl MNEK's "The Rhythm". Syg stemme, lækker blanding af soul og UK beats og suverænt det mest spillede track til morgenfesterne i studiet. Bliver aldrig træt af den!

Se musikvideoen nedenfor, hør sangen på Spotify sammen med de tidligere bidrag nedenfor og læs om de tidligere bidrag her. 

GAFFA-Prisen blev uddelt på Bremen Teater torsdag den 3. december klokken 20. Årets optrædende var engelske Kwabs og danske Patrick Dorgan, Liss, The Minds of 99, Alex Vargas og Velvet Volume, og værten var Simon Jul

Showet blev sendt på DR3 fredag den 4. december fra 21-23 og kan nu ses i sin helhed nedenfor.

Du kan deltage i samtalen om GAFFA-Prisen 2015 på de sociale medier ved at benytte #gaffaprisen


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA