x

Fans sender rørende støttevideo til Eagles Of Death Metal

Fans sender rørende støttevideo til Eagles Of Death Metal

Et Facebook-fællesskab af Queens Of The Stone Age-fans har slået sig sammen om en rørende støttevideo til ære for Eagles of Death Metal, hvis koncert i Paris sidste måned blev udsat for et angreb, hvor 90 civile koncertgængere blev skudt og dræbt af terrorister. 

Videoen er sammensat af klip af hjemmevideoer med fans, der i fællesskab leverer det rørende budskab: 

"I lyset af de rystende angreb på Paris, på menneskeheden og friheden, på vores venner, jeres kolleger og vore hjerter verden over, ved vi, at jeres smerte over både dem, I elsker, og dem, der elsker jer, må være over vores fatteevne. Og i ånden af vores families kerneværdier skal I vide, at I ikke er alene – vi er så taknemmelige for alt, hvad I gør, vi er glade for, at I er ok, vi begræder jeres tab, men vigtigst af alt, elsker vi jer også."

Videoen er også nået ud til en meget rørt Josh Homme, der ud over at være trommeslager i Eagles Of Death Metal også er frontmand, forsanger med mere i Queens Of The Stone Age. På Queens Of The Stone Ages Facebook-side udtrykker han sin dybfølte taknemlighed. Se hans besked og den rørende video herunder:

 

I think I'm one of the first in our group to see this. I find it difficult to put into words how this video makes me...

Posted by Queens of the Stone Age on Monday, 14 December 2015

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA