x

Amerikanerne er vilde med Lukas Graham

Amerikanerne er vilde med Lukas Graham

I sidste uge optrådte Lukas Graham på landsdækkende amerikansk tv, da gruppen besøgte "The Conan O'Brien Show", hvor de optrådte med singlen "7 Years" fra deres nyeste album. I anledning af, at 2015 lakker mod enden, er det nu blevet muligt at stemme om hvilken musikalsk optræden, der har været showets bedste i løbet af året, og her indtager Lukas Graham i skrivende stund en klar førsteplads.

Bandets optræden har indtil videre fået næsten 99 procent af stemmerne, og Lukas Graham lægger altså fra land med et solidt forspring ned til andenpladsen, der indtages af Creedence Clearwater Revival-frontmanden John Fogertys version af "Have You Ever Seen The Rain?". De andre konkurrenter udgøres af Alabama Shakes, Hippo Campus og Leon Bridges samt kategorien "Other", hvor seerne kan foreslå deres favoritoptræden.

Følg afstemningen her.

Afstemningen er forholdvis ung med et lille døgn bag sig og løber indtil på torsdag, så meget kan nå at ske endnu, om end den positive start lover godt for bandet, der for tiden arbejder for et gennembrud i USA. Lukas Grahams succes på hjemmefronten kan der ikke rokkes ved, og de fire gutter var således de helt store vindere til dette års GAFFA-prisen, hvor de blev hædret med hele fire priser, blandt andet modtog netop nummeret "7 Years" prisen for Årets Danske Hit.

Den fine optræden hos Conan O'Brien kan ses her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA