x

Ida Gard drager Danmark rundt – se ny video

Ida Gard drager Danmark rundt – se ny video

Tilbage i 2008 vandt Ida Østergaard DR's KarriereKanonen, og som så mange før hende har det brolagt stien til et liv i den musikalske verden. I dag betjener hun trubadur-tjansen under navnet Ida Gard, og hun har sit tredje album "Womb" på gaden 19. februar i det nye år – førstesinglen og titelnummeret herfra har fået en video, der kan ses nederst på siden. I forbindelse med albumudgivelsen tager Ida Gard på Danmarksturné i foråret, hvor hun gæster 11 forskellige danske byer.

"Jeg glæder mig rigtig meget til at komme hjem og spille koncerter i Danmark. De sidste knap to år har fokus mest været på Tyskland. Det er fedt, at der sker ting i udlandet, men der er altid noget særligt og næsten familie-agtigt ved at spille i Danmark.", fortæller Østergaard om den forestående turné i en pressemeddelelse. Det kunne tænkes, at Ida Gard er spillet varm, når turnéen indledes i Aarhus den 24. marts, da hun har tyve koncerter, der skal overstås i Tyskland først.

Selvom de sidste par år har været travle for Ida Gard, så har hun fundet tid til at indspille sit tredje album "Womb", og ifølge Gard kan der derfor forventes en række sange af både nyere og ældre dato på turneen. Det kan man som publikum se frem til, da den seneste udgivelse fra Ida Gards hånd, "Doors", modtog fire stjerner i GAFFA. Læs anmeldelsen her.

Datoerne for Ida Gards danske tour fordeler sig således:

24.03 - Atlas, Aarhus
25.03 - Skraaen, Aalborg
31.03 - Turbinen på Tour 
01.04 - Pavillionen, Grenaa
02.04 - Stars, Vordingborg
07.04 - Sønderborghus
08.04 - Værkstedet, Frederikshavn
09.04 - Studenterhuset, Odense
10.04 - Det Bruunske Pakhus, Fredericia
21.04 - Lille Vega, København
22.04 - Huset, Esbjerg
 
Find billetter via GAFFA Live og spillestedernes hjemmesider 
 
Se videoen til singleforløberen "Womb" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA