x

Julekalender låge 16: Hør årets bedste sang ifølge Myrkur

Julekalender låge 16: Hør årets bedste sang ifølge Myrkur

GAFFA har bedt alle de danske nominerede til GAFFA-Prisen om at vælge deres yndlingssang fra 2015. Sangene får du her som en julekalender-playliste med en ny sang hver dag og en lille kommentar fra kunstneren eller bandet om, hvorfor netop den sang er vedkommendes favorit. Vi fortsætter med Myrkur, der var nomineret til prisen Årets Danske Hardrock-Udgivelse og vandt den.

16. Ghost: He Is

Myrkur: – ABBA med en distortion-pedal! Og nå ja, man kunne argumentere for, at de "ikke kan stå inde for deres musik", fordi de holder deres identitet skjult. MEN uanset hvad synes jeg, det er en dejlig popsang, de har lavet, og catchy, og jeg tror på, at de mener det.

Se lyric-videoen nedenfor, hør sangen på Spotify sammen med de tidligere bidrag nedenfor og læs om de tidligere bidrag her. 

GAFFA-Prisen blev uddelt på Bremen Teater torsdag den 3. december klokken 20. Årets optrædende var engelske Kwabs og danske Patrick Dorgan, Liss, The Minds of 99, Alex Vargas og Velvet Volume, og værten var Simon Jul

Showet blev sendt på DR3 fredag den 4. december fra 21-23 og kan nu ses i sin helhed nedenfor.

Du kan deltage i samtalen om GAFFA-Prisen 2015 på de sociale medier ved at benytte #gaffaprisen

Ghost – He is

– ABBA med en distortion-pedal! Og nå ja, man kunne argumentere for, at de "ikke kan stå inde for deres musik" på samme måde, fordi de holder deres identitet skjult. MEN uanset hvad synes jeg, det er en dejlig popsang, de har lavet, og catchy, og jeg tror på, at de mener det.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA