x

Lyt til Sias festlige nye single

Lyt til Sias festlige nye single

"Baby, I don't need dollar bills to have fun tonight (I love cheap thrills)", synger Sia på sin nye og særdeles klub-egnede single, "Cheap Thrills". Sangen vil være at finde på Sias syvende album, "This Is Acting", der udkommer den 29. januar. 

"Cheap Thrills" blev oprindeligt skrevet til Rihanna, afslørede Sia for nylig i et interview med Rolling Stone.

"Det gik op for mig, lige så snart vi klippede den, at den lød lidt for brit-pop-agtig til hende (Rihanna, red.). Den lyder mere som Icona Pop. Vi sendte den faktisk til hende, men de afslog den, og så kunne jeg slet ikke holde op med at høre den i bilen. Af en eller anden grund kunne jeg virkelig godt lide at lytte til den, hvilket får mig til at føle mig lidt pervers, for jeg ville ikke normalt sidde og jamme løs til min egen musik. Men der er noget virkelig opløftende ved den, som gjorde mig i godt humør, så jeg lod bare som om, at det ikke var mig, der sang (griner, red.). Den føltes meget sommerlig og sjov, så jeg tænkte, 'den putter jeg på (albummet, red.)'"

Sia udgav "1000 Forms Of Fear" i juli sidste år. GAFFAs musikanmelder Michael José Gonzalez kvitterede med fem stjerner og skrev: "Gennem årene har Sia tydeligvis forfinet sin evne til at skrive pophits og overstrøet dem med sig eget personlige præg, og 1000 Forms of Fear er kulminationen herpå. Alt tyder på, at vi kun har set toppen af Sias kommende status som popstjerne. Fængende."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA