x

Heartland Festival klar med fire nye navne

Heartland Festival klar med fire nye navne

Heartland Festival, Danmarks nye festival for musik, kunst, samtaler og mad på Egeskov Slot 10.-11. juni kan nu afsløre fire nye navne til næste års musikprogram. Nemlig Mark Ronson (dj-sæt), Thomas Dybdahl, Mikael Simpson og Blaue Blume.

Mark Ronson (dj-sæt)

Dj og producer Mark Ronson har med dette års "Uptown Funk" med Bruno Mars på gæstevokal stået bag et af årets absolut største hits med over én milliard visninger på YouTube. Han har desuden været succesfuld producer igennem mere end et årti for blandt andre Amy Winehouse, Rufus Wainwright og Paul McCartney, har udsendt fire soloalbum og vil på Heartland Festival spille til den store nattefest og til den lyse morgen.

Thomas Dybdahl

Den norske singer-songwriter er en hyppig og velkommen gæst i Danmark, hvor han eksempelvis igen har udsolgt i Store Vega til sin julekoncert, som i år finder sted i aften 18. december. Han er især kendt for sin oktobertrilogi udgivet i årene 2002-2004, men har stadig et stort publikum, og til sommer kan man opleve hans eftertænksomme sange under åben himmel. 

Mikael Simpson

Sanger, sangskriver, musiker, radiovært på P6 Beat, pauseunderholdning til GAFFA-Prisen og sideman for Jørgen Leth i spoken word-gruppen Vi Sidder Bare Her – Mikael Simpson kan det hele. På Heartland kan man opleve ham i de tre førstnævnte roller med hans helt særlige blanding af dansksproget sangskrivning, melankoli og elektronisk musik. 

Blaue Blume

De fire unge mænd fra Kolding har tårnhøje ambitioner med musikken, og talentet kan bære det. I hvert fald tildelte GAFFAs anmelder deres debutalbum "Syzygy" fra oktober 2015 de maskimale seks stjerner (læs anmeldelsen her), og GAFFAs læserstemmer gav dem to GAFFA-Pris-nomineringer som Årets Danske Album og Årets Nye Navn.

Festivalen har tidligere offentliggjort Low og Sun Kil Moon som de første bands.

Billetter er i salg og koster 955 kr. for en partoutbillet til begge dage og 655 kr. for dagsbillet til enten fredag eller lørdag.

Ønsker man at bo på festivalen, kan man medbringe eget telt eller campingvogn eller købe opslåede telte og andre boformer. Desuden vil det være muligt at købe en hotelpakke, hvor værelse, shuttle-bus og festivalbillet indgår.

Mere info om Heartland Festival kan findes på www.heartlandfestival.dk

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA