x

Vandt du Grøn Koncert-billetter?

Vandt du Grøn Koncert-billetter?

Vi har taget hul på den store festivalsæson, hvor der er masser af udendørs musikarrangementer rundt om i landet, og en af de absolut mest markante koncertrækker er Grøn Koncert, som du her har muligheden for at vinde billetter til.

Grøn Koncert finder sted i syv danske byer startende med Esbjerg den 19. juli og afsluttende med København den 29. juli. De optrædende er på den store scene Nephew, TV-2, L.O.C. og amerikanske Beth Hart og på Grøn Spot-scenen Alphabeat, UFO Yepha og Veto. Et ganske imponerende program, må man sige. Konferencier er på store scene Jacob Haugaard og på Grøn Spot-scenen Simon Jul.

Som noget nyt vil der også blive afholdt konkurrencer i freestyle-rap, altså improviseret rap, under overskriften MC’s Fight Night Tag Team. Deltagerne battler to og to i en boksering, som er opstillet til formålet, og konkurrencen afholdes i samarbejde med Primo Entertainment, som i mange år har stået bag de populære freestyle-rap-konkurrencer MC’s Fight Night. Holdene, der kæmper mod hinanden, er som følger:

Kejser A & Ham Den Lange
Mikl & Pede B
Kim Jensen & Henrik Hass
Tempo Bang & Fantomet

Grøn Koncert besøger følgende byer:
19.7.: Esbjerg
20.7.: Herning
21.7.: Århus
22.7.: Aalborg
26.7.: Kolding
27.7.: Odense
28.7.: Næstved
29.7.: København

Koncertturnéen, som er den største af sin slags i Nordeuropa, er altid et kæmpe tilløbsstykke, der tiltrækker godt og vel 200.000 danskere hvert år. Det vil med andre ord sige, at cirka én ud af hver 25. dansker deltager i dette arrangement, som Muskelsvindfonden og Tuborg helt fra starten har stået bag.

Og du havde nu mulighed for at blive en del af hele fornøjeligheden. Du kunne nemlig vinde to billetter til årets Grøn Koncert, til en valgfri koncert på turen. Alt, du skulle gøre, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: 25

Grøn Koncert har i øvrigt selv lavet en sjov musikquiz, Grøn Quiz, med masser af flotte præmier. Find quizzen ved at følge nedenståënde link


Vinderne:
Sarah Pepke Pedersen
3450 Allerød

Cathrine Gustafsson
9800 Hjørring

Janni Lauritzen
9400 Nørresundby

Mikkel Andersen
9220 Aalborg Øst

Kim Leland
2620 Albertslund

Signe Therkildsen
2300 København S

Sophie Slot
5300 Kertemine

Alexander Mørkholt
2765 Smørum

Charlotte Marcussen
8000 Århus C

Jakob Dideriksen
9000 Aalborg

Mikkel Bernt Nielsen
2200 Kbh N

Stig Jarnbye
1660 kbh V

Luise Raussen
9000 Aalborg

Tilde Møller
5500 Middelfart

Simon Larsen
8600 Silkeborg


Grøn Quiz

Læs mere om Grøn Koncert


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA