x

Julekalender låge 19: Hør årets bedste sang ifølge Saybia

Julekalender låge 19: Hør årets bedste sang ifølge Saybia

GAFFA har bedt alle de danske nominerede til GAFFA-Prisen om at vælge deres yndlingssang fra 2015. Sangene får du her som en julekalender-playliste med en ny sang hver dag og en lille kommentar fra kunstneren eller bandet om, hvorfor netop den sang er vedkommendes favorit. Vi fortsætter med Saybia, der var nomineret til priserne Årets Danske Rockudgivelse, som dog blev vundet af The Minds of 99. Hvilket Saybia vist godt kan unde dem at dømme efter nedenstående svar.

19. The Minds of 99: Stjerner På Himlen

Saybia: – The Minds of 99 er et band. Et rigtigt band, som et band skal se ud i vores optik. Et kollektiv af flammende hjerter, der banker i takt til den musik, de skaber sammen. Vi havde den store fornøjelse at spille med dem til Postens 25 års jubilæum i efteråret 2014, hvor de blandt andet spillede "Ud af min krop", der på daværende tidspunkt var spritny. En sang, der varslede, at de havde taget et spadestik dybere, i forhold til deres allerede imponerende sound og sammenspil fra første plade, der som en lille note blandt andet er indspillet i vores nu nedlagte studie syd for København. De sætter barren højt, og det er så pisse inspirerende".

Se musikvideoen, hør sangen på Spotify sammen med de tidligere bidrag nedenfor og læs om de tidligere bidrag her. 

GAFFA-Prisen blev uddelt på Bremen Teater torsdag den 3. december klokken 20. Årets optrædende var engelske Kwabs og danske Patrick Dorgan, Liss, The Minds of 99, Alex Vargas og Velvet Volume, og værten var Simon Jul

Showet blev sendt på DR3 fredag den 4. december fra 21-23 og kan nu ses i sin helhed nedenfor.

Du kan deltage i samtalen om GAFFA-Prisen 2015 på de sociale medier ved at benytte #gaffaprisen

 

 

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA