x

Videoklip: Med PJ Harvey i studiet

Videoklip: Med PJ Harvey i studiet

PJ Harvey udgiver sit nye album til foråret. Det skriver NME. Se klip af sangerinden i studiet her forneden.

Det er netop blevet bekræftet, at sangerindens niende album udkommer tidligt i 2016. Sammen med nyheden fulgte et kort klip af Harvey i studiet, hvor hun arbejder på en tung forvrænget sang. I den synger hun: "This is the ministry of defence, stairs and walls are all that's left." Det kunne tyde på, at det atter er den dystre verdenssituation, der ligger til grund for Harveys inspiration. 

Albummet skulle efter sigende være blevet til under Harveys og fotografen Seamus Murphys rejser til Kosovo, Afghanistan og Washington, DC, i perioden 2011 til 2014. Rejserne gav også anledning til en digtsamling fra Harvey, "The Hollow Of The Hand", udkom tidligere i år.

Det 46-årige rock-ikon er desuden at finde på plakaten til næste års Roskilde Festival. Hun trak sig helt fra offentlighedens søgelys efter succesen med konceptalbummet, "Let England Shake", fra 2011. Albummet så Harvey gå i kødet på den verdenspolitiske tilstand, og det gjorde hun til fem stjerner ifølge GAFFAs Jan Opstrup Poulsen, som blandt andet skrev: "PJ Harvey er måske snerrende på Let England Shake, men hun er så sandelig også en vokalmæssig oplevelse, der rummer alle sindets nuancer."

Se PJ Harvey i studiet her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA