x

Pede B tager på turné næste år

Pede B tager på turné næste år

Pede B og DJ Noize er klar med konceptalbummet "Gin & Cocio" den 18. marts næste år. Det bliver naturligvis fulgt op med en turné. Du kan se datoerne her forneden.

Derudover er hele Pede Bs anmelderroste koncert på dette års Roskilde Festival blevet gjort tilgængelig på YouTube. Den kan du også se her i artiklens bund. 

Og 2015 var da også et godt år for Pede B, som for alvor kunne mærke luften under vingerne. Han fortæller: "2015 blev for mit vedkommende det mest sindssyge år i min karriere. Vi spillede over 100 koncerter, fik en drengedrøm eller to opfyldt og var i det hele taget ude hos vores fans og supportere hele tiden. Det er lækkert, at vi kan ride videre på den gode energi og spille en god bunke koncerter til foråret."

Og han fortsætter: "Vi bliver stærkere og stærkere live-mæssigt, så jeg er glad for vi kan bygge videre på live-showet endnu engang. Det er vigtigt for mig, at vi altid sætter noget nyt på og bringer mere energi ind i vores opsætning, og aldrig kommer til at køre noget "på rutinen". Det har jeg alt for meget respekt for vores supportere til at gøre."

Publikum kan godt forvente at få rigeligt med numre fra det kommende, nye album. "Den nye plade har en række numre, der virkelig er som skabt til live-showet. Jeg glæder mig til at kunne smide dem på sætlisten og derved bringe noget gin og Cocio ud til alle kroge af landet," siger Pede B.

Billetter til den kommende turné er i salg, og du kan finde dem via GAFFA Live her

Koncertdatoer: 

2. april - Pumpehuset, København (Releasekoncert)
8. april - Gimle, Roskilde
9. april - Kulturfabrikken, Nykøbing (Dørsalg)
14. april - Tobakken, Esbjerg 
15. april - Paletten, Viborg
16. april - Posten, Odense 
22. april - Musikhuzet, Rønne 
23. april - Tapperiet, Køge 

På årets Roskilde Festival leverede Pede B en suveræn koncert på Arena. Her kvitterede musikanmelder Peter T. Aagaard med den højeste karakter muligt, nemlig seks ud af seks stjerner. Han konkluderede begejsteret: "Pede "De siger, jeg er produktiv / Jeg siger, jeg ikke er doven" B leverede den bedste danske rap-koncert på Roskilde, jeg nogensinde har oplevet." Se selv her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA