x

Vince Neil: The Dirt rammer biffen til sommer

Vince Neil: The Dirt rammer biffen til sommer

En af de mest berømte rockbiografier er uden tvivl Mötley Crües "The Dirt". Den står til at blive filmatiseret, og gruppens forsanger Vince Neil spår, at den rammer det store lærred lige i tide til sommeren 2016. Det skriver Rolling Stone Magazine.

Instruktør Jeff Tremaine meldte sig på banen for to år siden, og han skal instruere et manuskript skrevet af Rich Wilkes og Tom Kapinos. "Det er to vidt forskellige ting at lave musik og lave film," fortæller Vince Neil. "Vi er involverede i det, men ... Vi har lige fået et nyt manuskript her for tre eller fire måneder siden, en gennemarbejdelse af det gamle manuskript, og det er meget, meget bedre. Det er et fantastisk manuskript. Det læner sig tæt opad 'The Dirt', så hvis man har læst den, er der virkelig noget at se frem til."

Forsangeren bemærkede også, at det bliver en mærkelig oplevelse at se sig selv spillet af en skuespiller. "Det er bare en smule underligt at høre nogen sige dine ord. Det er lidt af en oplevelse." 

Mötley Crüe har gjort verden usikker med deres hedonistiske rock siden 1981, men valgte i 2014 at trække stikket, når deres afskedsturné slutter nytårsaften i år i Los Angeles. Deres sidste album, "Saints of Los Angeles", udkom tilbage i 2008 og høstede fine anmeldelser med dens tilbagevenden til gamle tiders dyder. GAFFAs anmelder Keld Rud skrev dengang: "De har taget elementer fra deres glorværdige fortid og givet dem en elegant 2008-finish."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA