x

Trent Reznor: NIN vender tilbage i 2016

Trent Reznor: NIN vender tilbage i 2016

Nine Inch Nails vender tilbage. Det har Trent Reznor offentliggjort via Twitter. 

Reznor skriver fra sin personlige konto: "Nyt NIN på vej i 2016. Også andre sager." Nine Inch Nails har ikke været albumaktuelle siden "Hesitation Marks" fra 2013. Gruppen fulgte op på albummet med en 320 sider lang bog, "Cargo in the Blood", som udkom i kun 2000 eksemplarer. Den omhandler artworket bag "Hesitation Marks". 

Hvert eksemplar af bogen er udsmykket med et maleri af Russell Mills, som står bag albummets artwork. Filminstruktør Charles Leek har lavet en kortfilm om bogen, som kan ses på hjemmesiden for "Cargo in the Blood".

Trent Reznor arbejder efter sigende også på at gøre en rock-opera-version af "Fight Club" klar til scenen. Han har tidligere haft stor succes med at lave soundtracks til filmene "The Social Network", "The Girl with the Dragon Tattoo" og "Gone Girl" af David Fincher. 

"Hesitation Marks" var et velkomment comeback fra Reznor, og GAFFAs musikanmelder Lars Löbner Jeppesen kvitterede med fem stjerner. Han skrev: "Heldigvis er den fødte agitator med det nihilistiske indblik og udsyn tilbage i front for Nine Inch Nails, og selvom det musikalsk og vokalmæssigt mange steder er mindre brutalt end det, man forventer af bandet, så er gnisten og det indædte fokus i høj grad intakt."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA