x

Julekalender låge 21: Hør årets bedste sang ifølge Mew

Julekalender låge 21: Hør årets bedste sang ifølge Mew

GAFFA har bedt alle de danske nominerede til GAFFA-Prisen om at vælge deres yndlingssang fra 2015. Sangene får du her som en julekalender-playliste med en ny sang hver dag og en lille kommentar fra kunstneren eller bandet om, hvorfor netop den sang er vedkommendes favorit. Vi fortsætter med Mew, der var nomineret i kategorierne Årets Danske Band, Årets Danske Album og Årets Danske Rockudgivelse. De tre priser blev dog vundet af henholdsvis to gange Lukas Graham og The Minds of 99.

21. David Bowie: Blackstar

Johan Wohlert fra bandet fortæller: – Vi lever i en musikalsk tid, hvor en 68-årig kunstner, uden den mindste rysten på hånden, viser os lyden af fremtiden. Stof til eftertanke for alle os, der går og kalder os "musikere" eller "kunstnere".

Se den imponerende musikvideo, hør sangen på Spotify sammen med de tidligere bidrag nedenfor og læs om de tidligere bidrag her. 

GAFFA-Prisen blev uddelt på Bremen Teater torsdag den 3. december klokken 20. Årets optrædende var engelske Kwabs og danske Patrick Dorgan, Liss, The Minds of 99, Alex Vargas og Velvet Volume, og værten var Simon Jul

Showet blev sendt på DR3 fredag den 4. december fra 21-23 og kan nu ses i sin helhed nedenfor.

Du kan deltage i samtalen om GAFFA-Prisen 2015 på de sociale medier ved at benytte #gaffaprisen

 

 

 

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA