x

Video: Tina Dickow runder året af på Vandreguitaren

Video: Tina Dickow runder året af på Vandreguitaren

Den sidste sang er nu blevet spillet på Vandreguitaren, ikke blot for i år, men inden den bortauktioneres til Danmarks Indsamling i det nye år.

Efter at have skiftet hænder 24 gange slutter guitaren på toppen i hænderne af Tina Dickow, der spiller nummeret "Ask Again". "Ask Again" indgår på special edition-udgaven af hendes seneste album, "Whispers".

Projektet Vandreguitar er et foretagende, hvor forskellige danske sangskrivere og musikere skiftes til at spille en sang og skrive en autograf på den akustiske guitar, inden de i vaskeægte stafetstil giver den videre til næste mand i rækken. Målet er at få guitaren forbi så mange forskellige kunstnere som muligt, inden den til sidst vil blive bortauktioneret og beløbet doneret til Danmarks Indsamling 2016.

Blandt dem, der har spillet på guitaren, er kunstnere som Steffen Brandt, Christopher, Søren Huss, Jacob Binzer, Anne Linnet og mange flere. Se hvem og læs mere på Vandreguitars hjemmeside eller på deres Facebook-side, hvor alle 24 videoer er at finde. 

 
#24 Tina Dickow - Ask Again

Så er den sidste vandreguitar-video her. Tina Dickow giver nummeret "Ask Again", som er et lille ekstra nummer, der blev skrevet i forbindelse med den nyeste plade "Whispers".Vi er utroligt glade for, at Tina ville finde tid i hendes travle kalender til at være med. Sangen bliver nærmest en lille julegave fra alle os til alle jer.Glædelig jul!Tina Dickow på Facebook: https://www.facebook.com/tinadickow

Posted by Vandreguitar on Sunday, 20 December 2015

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA