x

Julekalender låge 22: Hør årets bedste sang ifølge Barbara Moleko

Julekalender låge 22: Hør årets bedste sang ifølge Barbara Moleko

GAFFA har bedt alle de danske nominerede til GAFFA-Prisen om at vælge deres yndlingssang fra 2015. Sangene får du her som en julekalender-playliste med en ny sang hver dag og en lille kommentar fra kunstneren eller bandet om, hvorfor netop den sang er vedkommendes favorit. Vi fortsætter med Barbara Moleko, der var nomineret i kategorien Årets Danske Kvindelige Kunstner, en pris, som dog blev vundet af Stine Bramsen.

22. Emilie Ramirez: Tranquilizer

Barbara Moleko: – Egentlig ville jeg nævne Erykah Badus remix af Drakes "Hotline Bling", men har mere lyst til at fremhæve den danske sangerinde Emilie Ramirez, der giver mig referencer til Erykah og Tracy Chapman. Hendes debutudspil "Tranquilizer" med tilhørende video er en hæsblæsende produktion med stærk lyrik og en fantastisk stemme. Ved første øjekast virker det som en klassisk musikvideo, men som nummeret skrider fremad, bliver man draget ind i et dystert univers".  

Se musikvideoen nedenfor og læs om de tidligere bidrag her. 

Sangen findes desværre ikke på Spotify, men du kan høre de tidligere bidrag på Spotify-playlisten nedenfor, og som erstatning for Emilie Ramirez har vi på Barbara Molekos opfordring indsat Erykah Badus "Phone Down", også en af Molekos musikalske favoritter fra 2015.

GAFFA-Prisen blev uddelt på Bremen Teater torsdag den 3. december klokken 20. Årets optrædende var engelske Kwabs og danske Patrick Dorgan, Liss, The Minds of 99, Alex Vargas og Velvet Volume, og værten var Simon Jul

Showet blev sendt på DR3 fredag den 4. december fra 21-23 og kan nu ses på dr.dk.

Du kan deltage i samtalen om GAFFA-Prisen 2015 på de sociale medier ved at benytte #gaffaprisen

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA