x

Julekalender låge 23: Hør årets bedste sang ifølge AV AV AV

Julekalender låge 23: Hør årets bedste sang ifølge AV AV AV

GAFFA har bedt alle de danske nominerede til GAFFA-Prisen om at vælge deres yndlingssang fra 2015. Sangene får du her som en julekalender-playliste med en ny sang hver dag og en lille kommentar fra kunstneren eller bandet om, hvorfor netop den sang er vedkommendes favorit. Vi fortsætter med AV AV AV, der var nomineret i kategorien Årets Danske Elektroniske Udgivelse. Prisen blev dog vundet af Kato.

AV AV AV har, fordi det er jul, undtagelsesvis fået lov at vælge en sang, som ikke er fra 2015, men fra 1981 – men som de har hørt meget i 2015:

23. Phil Collins: In the Air Tonight

AV AV AV: – Det meste af dette år har vi været på tour i Europa, og en dag på de tyske motorveje kommer vi til at ramme en hel plade med Phil Collins. Derefter har vi alle været fuldstændigt skudt i hans vanvittige trommeproduktioner. Det er mest af alt et fantastisk nummer, og så er vi også bare suckers for lange opbygninger. God jul til alle.

Se musikvideoen nedenfor, hør sangen på Spotify og læs om de tidligere bidrag her. 

GAFFA-Prisen blev uddelt på Bremen Teater torsdag den 3. december klokken 20. Årets optrædende var engelske Kwabs og danske Patrick Dorgan, Liss, The Minds of 99, Alex Vargas og Velvet Volume, og værten var Simon Jul

Showet blev sendt på DR3 fredag den 4. december fra 21-23 og kan nu ses på dr.dk.

Du kan deltage i samtalen om GAFFA-Prisen 2015 på de sociale medier ved at benytte #gaffaprisen

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA