x

Kanye West prøver lykken i American Idol

Kanye West prøver lykken i American Idol

Man kan ikke sige, at Kanye West er bleg for at prøve noget nyt. Hans kone, Kim Kardashian, har afsløret, at den succesfulde rapper optræder i den kommende sæson af American Idol, ikke som dommer, men som deltager. Det skriver NME. Se klip her forneden.

Kardashian har delt en video, hvor man kan få et tidligt syn af Wests prøve for dommerne på showet. Den fulde optagelse forventes at blive sendt i programmet til januar i amerikansk tv.

I videoen præsenterer Kanye West sig selv som deltager. "Mit navn er Kanye, jeg kommer fra sydsiden af Chicago. Jeg er oprindelig producer. Jeg har altid gerne villet rappe, og ingen har nogensinde troet på mig, så jeg ville prøve nogle ting af, ikke også?"

Til trods for at den fulde optræden endnu ikke er blevet afsløret, rygtes det, at West giver en solo-version af "Gold Digger". Det vides dog ikke, hvorvidt det gik godt til prøven, og om West gik videre i talentkonkurrencen.

I oktober delte Kanye West to nye sange på sin Soundcloud-profil. Der var tale om en ny version af "Say You Will" fra Wests album "808s & Heartbreak" fra 2008, hvor den Pulitzerprisvindende musiker Caroline Shaw medvirkede, og en fortolkning af The Weeknds "Tell Your Friends", som Kanye West kaldte "When I See It". Hans næste album skulle være under opsejling. 

Kanye West var sidst albumaktuel med albummet, "Yeezus", fra 2013. GAFFAs musikanmelder Michael José Gonzalez kvitterede med seks stjerner under overskriften: "Mere cocky end nogensinde – Kanye skruer op for egoet, ned for grænserne og begår endnu et mesterværk."

Se Kanye West forsøge at realisere drømmen her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA