x

Klip: Run The Jewels arbejder på nyt

Klip: Run The Jewels arbejder på nyt

Killer Mike og El-P, tilsammen Run The Jewels, er begyndt arbejdet på album nummer tre. Det skriver Pitchfork. Du kan høre et kort klip fra "RTJ3" her forneden.

I går eftermiddags delte Run The Jewels et klip på Instagram med teksten "RTJ3 er lige begyndt", hvad muligvis kan tolkes som, at det vi hører i klippet bliver et nummer på "Run The Jewels 3" - den logiske efterfølger til "Run The Jewels" og "Run The Jewels 2".

Album nummer to udkom sidste år og var overordnet set vellykket ifølge GAFFAs musikanmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr. Hun kvitterede med fire stjerner for "Run the Jewels 2" og skrev blandt andet: "Run The Jewels 2 er på sin vis lige så underspillet som titlen – ingen grund til at pakke det hele ind, det handler om at komme ind til benet med det samme. Overordnet set er albummet vellykket."

Run The Jewels var også at finde på årets Roskilde Festival, hvor de til trods for lydproblemer formåede at holde jul allerede i juli. GAFFAs Peter T. Aagaard kvitterede med fire stjerner og skrev: "Efter tre kvarters rap tour de force får vi deres måske bedste nummer "A Christmas Fucking Miracle". Det knaldhårde beat med anakronistisk bjældeklang tæsker af sted, mens de to juvelerer rapper om manglende anerkendelse, Amerikas dårligdomme og døde homies. Ser man bort fra lydproblemerne er det fornøjelse at holde fucking jul i juli med de to juvelerer."

Bliver det her monstro et nyt hit fra Run The Jewels? Lyt med her:

 

RTJ3 is just getting started.

En video slået op af thereallyrealelp (@thereallyrealelp) den


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA