x

Bekræftet: Guns N' Roses gendannes i 2016

Bekræftet: Guns N' Roses gendannes i 2016

I den senere tid har rygterne om en mulig genforening for Guns N' Roses' klassiske besætning floreret. Nu står det klart, at bandet genforenes for at spille på den store amerikanske festival Coachella i 2016. Det skriver Consequence Of Sound, som skal have fået nyheden bekræftet af flere forskellige kilder omkring bandet.

Coachella arrangeres årligt i den amerikanske delstat Californien, og udover Guns N' Roses bliver også LCD Soundsystem gendannet for at give en optræden under årets festival, melder netsiden. Der har også været snak om, at der skal stables en europæisk udgave af festivalen på benene i Paris, så det giver måske en mulighed for at se det eftertragtede rockband her på kontinentet.

Det er 25 år siden, at originalbesætningen med Slash, Axl Rose, Duff McKagan, Izzy Stradlin og trommeslager Steven Adler sidst kunne opleves på en scene sammen, og 22 år siden, de tre største profiler Axl Rose, Slash og Duff McKagan sidst spillede sammen offentligt. Slash forlod officielt bandet i 1996, mens McKagan gik et år senere. Dermed var alle medlemmerne, der stod bag den klassiske debutplade "Appetite For Destruction" fra 1987, ude af bandet - med undtagelse af forsanger Axl Rose, som siden har turneret med nye musikere samt udgivet albummet "Chinese Democracy" i 2008. Det faldt ikke i GAFFAs musikanmelder Keld Ruds smag, og han kvitterede med to stjerner. Han skrev: "Chinese Democracy rummer trods alt en fascinationskraft, der kan sammenlignes med fordum tiders freakshows. Den bygger på én gang på afsky og forundring over, at noget så uharmonisk og samtidig modsætningsfyldt kan eksistere."

Ifølge Consequence Of Sound vil der komme en officiel udmelding fra bandet inden kort tid. Billboard skriver i tillæg, at der planlægges en større stadionturné på ca. 25 koncerter i USA efter Coachella-koncerten.

Velkommen (tilbage) til junglen!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA