x

Se eventyrlig musikvideo med Taylor Swift

Se eventyrlig musikvideo med Taylor Swift

Taylor Swift tager hul på det nye år med en ny musikvideo. Du kan se den episke "Out Of The Woods" her forneden.

I musikvideoen jages Swift af ulve gennem eventyrlige, mørke skove og snedækkede fjeldtoppe. Det hele er tilpas storslået udført til, at tankerne ledes over på nyere eventyrfilm som "Maleficent" og "Mirror, Mirror". Den er en værdig opfølger til den actionmættede video til "Bad Blood", der udkom sidste sommer.

"Out Of The Woods" stammer fra Taylor Swifts hit-album, "1989", fra 2014. GAFFAs musikanmelder Malena Salvado kvitterede med fire stjerner og konkluderede: "Jeg kan lide det. Om jeg overordnet kan mærke det helt ind i maven, er jeg ikke lige så sikker på, men giver alligevel fire stjerner, for 1989 gør, hvad det skal."

Albummet fik fornyet liv sidste år, da Ryan Adams besluttede sig for at genindspille hele albummet fra ende til anden med sin egen lyd. Ryan Adams' "1989" modtog fem stjerner af GAFFAs Michael José Gonzalez, der blandt andet skrev: "Der er noget paradoksalt ved, at en så dygtig sangsmed som Adams leverer så vellykket et udspil med sange fra en anden kunstner, men også noget modigt over, at det netop er det bedst sælgende album fra sidste år, der tages under – endog yderst kærlig – behandling, men selvfølgelig, hvis sangene er velskrevne (og det er de) og udøveren er tilpas dygtig (og det er han), hvorfor skulle det så ikke blive godt?"

Se "Out Of The Woods" her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA