x

Sjov video: Russisk trio giver Red Hot Chili Peppers baghjul

Sjov video: Russisk trio giver Red Hot Chili Peppers baghjul

Den russiske trio Young Adults hitter for tiden viralt med deres flotte cover af Red Hot Chili Peppers' "Can't Stop". Se den her forneden.

Young Adults er fra Moskva og består af Alyona Nalimova (vokal, kazoo, og tambourin), Anne Vorfolomeeva (ukulele, vokal) og Lera Stepaneko (trombone, beatbox). De er i den russiske hovedstad kendt for deres familievenlige shows og fine cover-versioner af tidens hits. Deres udgave af "Can't Stop" er ingen undtagelse.

Amerikanske Red Hot Chili Peppers er berømte for deres banebrydende genre-fusion af funk, hardrock og hip-hop og for indflydelsesrige hits som "Give It Away", "Scar Tissue", "Under the Bridge" og "Californication". De kommer forbi Danmark til sommer, hvor de er blevet offentliggjort som hovednavn til årets Roskilde Festival. Det er fem år siden, at gruppen var albumaktuelle. "I'm With You" var deres første album med guitarist Josh Klinghoffer, efter John Frusciante havde forladt gruppen for anden gang. GAFFAs Lars Löbner Jeppesen kvitterede med fire stjerner og skrev: 

"I det store hele er I'm With You et helt hæderligt album, men det havde ikke ligefrem mindsket oplevelsen, hvis den kedelige 'Annie Wants A Baby' og den stakåndede 'Goodbye Hooray' var skåret fra, for her er det mere små elastiske hop på stedet i stedet for et kraftspring ind i et nyt årti."

Se Young Adults tage Red Hot Chili Peppers under kærlig behandling her:Skulle du savne originalen, er den her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA