x

Jay-Z: Jeg kan gøre Harry Styles til verdens største kunstner

Jay-Z: Jeg kan gøre Harry Styles til verdens største kunstner

Vi er som bekendt gået ind i et nyt år, og det betyder blandt andet, at vi ikke kommer til at høre mere til One Direction som en gruppe i år – det engelsk-irske boyband annoncerede sidste år, at de ville holde pause i hele 2016 og til gengæld fokusere på de fire medlemmers soloprojekter, og de gav deres sidste offentlige optræden til den britiske X Factor-finale den 13. december. Tilbage i marts 2015 forlod det femte medlem, Zayn Malik, gruppen permanent.

Nu udtaler rapperen, pladeselskabsejeren og forretningsmanden Jay-Z til Daily Star Sunday, at han gerne vil arbejde med et af de fire medlemmer, Harry Styles, som han "kan gøre til verdens største kunstner inden for et år."

Jay-Z siger: "Han behøver ikke hjælp til at blive eksponeret, alle i hele verden ved, hvem han er. Men han har brug for at gå fra at være et medlem af en gruppe til at være en solokunster. Jeg kan få ham til at arbejde med de store navne, med de største producere – og gøre ham til verdens største kunstner inden for et år."

Jay-Z fortæller videre, at han gerne vil samarbejde med Simon Cowell. Det var Cowell, som i sin tid sammensatte gruppen, hvis dengang fem medlemmer stillede op til det britiske X Factor i 2010 som individuelle sangere, men undervejs blev samlet til et boyband og endte på en tredjeplads. One Direction skrev kontrakt med Cowells pladeselskab Syco, og Cowell har ytret interesse for at arbejde videre med Styles som solist. 

"Jeg ville elske at skrive kontrakt med Harry," siger Jay-Z. "Selvfølgelig vil Simon arbejde videre med ham, men hvis vi kunne lave et fælles samarbejde – vi har begge kvaliteter at komme med."

Ifølge NME har Styles for nylig registreret fire solosange hos den amerikanske sangskriverorganisation ASCAP. Sangene har han skrevet med Snow Patrol-guitaristen John McDaid og dance-sangskriveren og -produceren Gary Go.

One Direction har indtil videre udgivet fem album, som alle er udkommet i november måned i årene 2011-2015. De første fire album har sammenlagt solgt cirka 17 millioner eksemplarer på verdensplan, og alle fem album er blevet enten nummer 1 eller 2 på hitlisten i både Storbritannien og USA.

Af tidligere boyband-medlemmer, som har opnået stor succes som solist, kan nævnes Robbie Williams fra Take That og Justin Timberlake fra *NSync. Det bliver spændende at se, om Harry Styles kan følge i deres fodspor.  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA